Sopimusehdot

Nämä ehdot ovat verkkokaupan sopimusehdot, joita sovelletaan Ortocare :n ja asiakkaan välillä.

Yleiset ehdot

verkkokaupassa voivat asioida kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet kuluttaja-asiakkaat. Alle 18-vuotiaan tilauksessa täytyy olla huoltajan suostumus.

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.Tilaajan on tilauksen yhteydessä ilmoitettava nimi, osoite, henkilötunnus muilla maksutavoilla maksettaessa kuin verkkopankki ja korttimaksut, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.

Tiedot rekisteröitymisestä, asiakastiedoista ja tehdyistä tilauksista välitetään tilaajan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Tilausten noutoilmoitukset lähetetään tilaajan/vastaanottajan matkapuhelinnumeroon tekstiviestinä.

Sopimusehdot sitovat verkkokaupasta tilauksen tehnyttä henkilöä (“asiakas“) sen jälkeen, kun asiakas on tilaamisen yhteydessä lukenut ja hyväksynyt sopimusehdot vahvistamalla.

Asiakas vastaa siitä, että hänen verkkokaupan tilauslomakkeeseen antamansa henkilö- ja muut tilaustiedot ovat oikeat ja täydelliset. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa ja käydä läpi tilauksensa tietojen oikeellisuus kaikilta osin ennen tilaamista ja maksamista. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas vastaanottaa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa verkkokaupasta.

 

Verkkokaupassa asiointi

Tilaamisen edellytyksenä on asiakkaan toimiva sähköpostiosoite, johon lähetetään tilaukseen liittyvät tilausviestit, joita ovat tilausvahvistus ja toimitusvahvistus.


Verkkokauppatuotteiden hinnat

Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai verkkokaupan tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana.


 

Ilmainen Toimitus
Turvallinen Maksaminen
Asiakaspalvelu 24/7